Placerea Naturii va ofera inlocuitorul perfect al zaharului la plic pentru cafea şi ceai: mierea poliflora la caserola 20g–cel mai nou şi modern ambalaj– destinat pietei HoReCa.
Mierea la caserola este un ambalaj uşor de folosit,doza de miere înlocuind exact cantitatea dintr-o lingurita de zahar, fiind recomandată pentru îndulcirea cafelei de dimineaţă, dar şi pentru ceaiul sau laptele copiilor oferindu-i o savoare deosebita.

Aceste produs este ideal pentru mic dejun, in retele hoteliere, restaurante, cafenele, ceainarii, oferind cantitatea de miere necesara unui plus si savoare pentru intreaga zi.

Mierea poliflora provine din nectarul florilor, aroma sa variind in functie de sursa de nectar principal.

Mierea poliflora este considerata un tip de miere completa, avand o compozitie complexa din:

  • vitaminele B si C;
  • enzime (invertaza, catalaza si amilaza);
  • acizi organici (acid lactic, acid gluconic);
  • mineral (fier diverse, potasiu, calciu, folsfor). Chiar si cristalizat mierea nu-si pierde din proprietatile sale de vindecare.

Acest tip de miere este recomandat pentru tratarea anorexiei la copil, datorita continutului ridicat de fier, stimuleaza apetitul, faciliteaza digestia, imbunatateste functionarea inimii si ficatului, creste procentul de hemoglobine din sange.

Este, de asemenea un remediu extraordinar pentru oboseala fizica si intelectuala, tot odata privine probleme de crestere si demineralizarea oaselor.